Keukentoepassingen

De eigenschappen van Silestone® bieden een perfecte mix van design en duurzaamheid waardoor het zo geschikt is voor toepassingen in zones die intensief gebruikt worden zoals keukens, badkamers, commerciële ruimtes, hotels, enz.

Wanneer een gebouw ontworpen wordt, verdiend het ook om aangekleed te worden met een materiaal dat de stijl van het gebouw accentueert. Het staat er per slot van rekening vele jaren en zal duizenden bewonderende blikken mogen ontvangen. Silestone® is het perfecte materiaal voor dergelijke toepassingen.

Waarom is Silestone® perfect voor keukentoepassingen?

U Silestone® is een non-poreus werkblad, bestand tegen dagelijkse vlekkenmakers.
Q Silestone® blijft jaar in jaar uit mooi, ook bij gebruik van de dagelijkse reinigingsmiddelen in de keuken.
R Dankzij de hoge schokbestendigheid kan het materiaal tegen een stootje.
Cosentino biedt 25 jaar garantie na registratie op keukenwerkbladen.

Keukenwanden

Silestone® biedt creativiteit en inspirerende designmogelijkheden voor de hele keuken. Van werkbladen en vloeren tot achterwanden en tegels. Een materiaal dat een rode draad kan zijn met unieke designs voor het hele huis.

Keukenwanden geven een persoonlijke stijl aan een ruimte waar wij zoveel tijd in doorbrengen. Een rustgevende harmonieuze ruimte waar men kan genieten van het creëren van heerlijke gerechten.

Keukenwanden

Keukenvloeren

Dankzij de duurzaamheid en bestendigheid en de lage poreusheid en eenvoudige reiniging van Silestone® is het materiaal perfect voor veelbelopen vloeren.

De eigenschappen van Silestone® maken het materiaal slijtbestendig waardoor het materiaal als nieuw blijft.

Keukenvloeren
Waar is Silestone te koop
Nieuwste Silestone kleuren