Silestone BELGIE | Cindy CrawfordCindy Crawford – Silestone BELGIE
Silestone

Tops on Top

Cindy Crawford

De campagne "Tops on Top" begint met één van de meest bekende en gewaardeerde topmodellen ter wereld: Cindy Crawford. Verrassend genoeg blijkt zij een eenvoudige, nuchtere en vriendelijke persoonlijkheid te zijn. Het geheim voor het succes van dit Amerikaanse supermodel is eenvoudig en lijkt veel op het Cosentino DNA: een hechte familieband, passie voor het werk en bescheidenheid.

Het bekende gezicht van deze nieuwe "Tops on Top" campagne stelt ons de nieuwste kleuren en stijlen voor uit de Silestone collectie 2017.

Cindy Crawford
Cindy Crawford Silestone

Zwart is Cindy Crawford's lievelingskleur en deze werd eveneens door Silestone gekozen voor verschillende nieuwigheden in 2017. Sensueel, elegant en bovenal tijdloos. Perfect om een collectie te presenteren die geïnspireerd is op de meest exotische natuurstenen.

We stellen u Eternal Marquina voor, een uniek design dat elke ruimte omtovert tot een tijdloos geheel.


Cindy Crawford Silestone
Cindy Crawford

In de mode wereld is het heel belangrijk de juiste kleuren treffend te combineren. In de Silestone® Collectie van 2017 zetten we in op kleuren die alle aandacht trekken maar ook prachtige synergieën creëeren..

Ontdek Iconic White. Combineer naar hartenlust met organische, decoratieve of geometrische texturen of met hout en metaal. Eindeloze combinatiemogelijkheden, die uniek en hedendaags zijn.


Cindy's Tops


Interview

1

Lievelingseten?

Ik hou van lekker en gezond eten, maar ik kan niet zonder chocolade!


2

Favoriete stad?

Er zijn er zoveel! Ik hou van New York, van Los Angeles waar ik woon en van Parijs. Maar ik ontdek ook graag nieuwe steden.


3

Mooiste herinnering?

Die heb ik niet echt. Natuurlijk draag ik m'n huwelijksdag en de geboorte van mijn kinderen in mijn hart.


4

Favoriete seizoen?

De zomer omdat het me aan mijn jeugd doet denken en het vrijheidsgevoel dat ik dan ervoer met de zomervakantie in het vooruitzicht.
Maar ik hou ook van de eindejaarsfeesten in de winter omdat mijn moeder er steeds iets speciaals van maakte.


5

Droomvakantie?

Eender waar zolang er maar een strand is. Ik zwem dolgraag in zee en geniet graag van een margarita op het einde van de dag.


6

Favoriete plek in huis?

Mijn jacuzzi, vooral in de ochtend voordat mijn man en kinderen wakker zijn. Dan geniet ik even en overloop ik wat er die dag op het programma staat.


7

Beste tijd van de dag?

Ik hou van de ochtend, wanneer we samen ontbijten met de hele familie. En ik hou van in bed lezen aan het einde van de dag.


8

Favoriete filmgenre?

Ik hou van romantische films maar het mag evengoed over andere landen of tijdperken gaan.


9

Onmisbaar accessoire?

Een zonnebril, erg handig als je er wat moe uitziet of een slechte dag hebt.


10

Lievelingskleur?

Zwart voor mijn kleren en wit voor in huis. Ik heb een witte keuken en een wit aanrecht, dat vul ik graag aan met blauwe tinten wat een ontspannende uitstraling geeft aan het interieur.


Waar is Silestone te koop
Nieuwste Silestone kleuren