Silestone,
het merk voor werkbladen voor keukens en badkamer.

Als marktleider creëert Cosentino vooraanstaande merken voor toepassingen in keukens en badkamers. Het belangrijkste merk is Silestone bacteriostatisch kwarts, dat deel uitmaakt van het exclusieve Foro de Marcas Renombradas de España (Spaans forum van toonaangevende merken) bestaande uit 75 Spaanse merken.

In 1990 ontstaat Silestone, een product dat het beste van natuursteen bijeenbrengt en zelfs verbetert. Een baanbrekende ontwikkeling die de onmiddellijke erkenning van professionals en eindconsumenten kreeg. Het succes ervan is dusdanig groot geweest dat het een unieke merkcategorie is geworden: het antibacteriële kwartsoppervlak.

Silestone by Cosentino is een uniek merk – dankzij zijn kenmerken en eigenschappen, en omdat iedereen met een Silestone-product ook automatisch uniek wordt. Dankzij de exclusiviteit ervan is het een merk geworden gekoppeld aan de wereld van mode en design, geassocieerd met hoogste niveaus van innovatie en design.

Met zijn onbetwistbare tastbare waarden, gecertificeerd door professionals zoals (interieur)architecten en designers, heeft Silestone zijn internationaal prestige geconsolideerd. Het merk is vandaag de dag aanwezig in meer dan 50 landen. Het is leider in zijn sector en een voorbeeld op het gebied van onderzoek en innovatie voor zowel openbare als particuliere bouwprojecten in de eenentwintigste eeuw.

Waar is Silestone te koop
Nieuwste Silestone kleuren