Badkamer bekleding

De badkamer is een ode aan respect voor het lichaam, daarom is het belangrijk om een rustgevende, persoonlijke ruimte te creëren. Met glooiende oppervlakken, doorlopend met delicate texturen om van te genieten.

Silestone® herontdekt de ruimte dankzij het nieuwe concept van groot formaat op maat gemaakt. U kunt Silestone® voor wanden gebruiken of als een horizontaal oppervlak geïntegreerd met een wastafel. Naadloos, zonder onderbrekingen. Een idee uit één stuk.

Waarom Silestone® ideaal is
voor badkamer bekleding

R Silestone® heeft een hoge schokbestendigheid waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het hanteren van zware voorwerpen in de badkamer.
Q Silestone® bestaat bijna volledig uit natuurlijk kwarts, en is zeer krasbestendig.
ç Het uitzicht van Silestone® blijft hetzelfde, ook na gebruik van chemische producten die worden gebruikt bij het reinigen van badkamers.
: Dankzij de extra grote Jumbo-formaten voor continuïteit in de badkamer, waardoor voegen geminimaliseerd kunnen worden op vloeren en wanden.

Badkamerwanden

Silestone® kan op maat geleverd worden in een groot formaat, dat de harmonie en de visuele stabiliteit van uw badkamerwanden vergroot. Het gebruik van de Jumbo formaat platen op de wanden van uw badkamer zorgt voor continuïteit en maakt design op maat mogelijk.

Silestone is een praktisch materiaal voor gebruik op wanden in de badkamer, omdat het weinig onderhoud vergt en de stijl vergroot, met de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 60 kleuren.

Badkamerwanden

Badkamervloeren

De hoge duurzaamheid en bestendigheid van Silestone® vermindert slijtage van badkamervloeren. De lage porositeit en onderhoudsvriendelijkheid maken het een ideaal product voor kamers waarin water en andere producten voor persoonlijke hygiëne worden gebruikt.

Omgevingen met criteria zoals vocht of veranderingen in temperatuur vereisen vloeren die niet alleen een aantrekkelijk design hebben, maar onberispelijke prestaties in de aanwezigheid van deze criteria bieden. Om deze reden is Silestone® de beste keuze.

Badkamervloeren
Waar is Silestone te koop
Nieuwste Silestone kleuren